Mit seneste køb!

Julegaveshopping med kæresten!

Hejsa 🙂

Havde desværre glemt min computer igår, så kan først opdaterer jer nu.

 

Igår fik jeg fri omkring 13:30, så jeg mødtes jeg på stationen med min kæreste kl 14:00. Vi tog toget ind til københavn, og gik på fisketorvet. Lige inden vi kom hen til fisketorvet var der en bod hvor de solgte ristede mandler, så vi købte en pose 🙂

Da vi kom ind i centeret begyndte vi at købe de sidste julegaver vi manglede at købe, men nu er de alle købt!! Efter julegave shopping, gik vi ind på McDonalds og spiste … 🙂

Omkring kl. 19:00-20:00 var vi hjemme, men vi manglede stadig at hente nogle småting hjemme hos mig. Da vi kom hjem til min kæreste igen, lå vi bare og hyggede og så film. Jeg sov hos ham fra igår til idag, og det har været super hyggeligt!

IMG_2442

I skolen idag havde vi alle noget forskelligt med til brunch. Vi hyggede bare i klassen med film osv. Alle pigerne havde aftalt at købe gaver til hinanden (vi trak et navn hver, så alle fik en gave også skulle man også kun give en gave selv). Jeg fik en ting som jeg virkelig havde ønsket mig i lang tid! Jeg fik nemlig ‘Brow master pro palette’, fra Maybelline New York. Jeg har lige prøvet den her da jeg kom hjem efter skole, og den er super god!

Når jeg har brugt den i lidt længere tid , og set hvor lang tid den holder på en dag osv, kan jeg lav et indlæg hvis i har lyst til at læse om det. I må meget gerne skrive en kommentar, hvis i har lyst til at jeg laver et indlæg om den! :

Jeg håber at i kunne lide dette indlæg, så ses vi i mit næste indlæg!

Knus Line <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mit seneste køb!